Usklajevanje članov prodajnega tima

usklajevanje-clanov-prodajnega-tima

Kako usklajeno deluje vaš prodajni tim? Prihaja do konfliktov med vašim prodjanim osebjem? Prihaja do napak in prelaganja odgovornosti med zaposlenimi? Imate med prodajnim osebjem vrhunske prodajalce vendar ni »prave kemije« med zaposlenimi? Ste vložili že precej sredstev v izobraževanja pravih učinkov pa še ni?

 

Analiza vašega prodajnega tima

Obstaja 20 različnih vedenjskih nagnjenj, ki se izrazijo predvsem v stresnih okoliščinah in v interakciji z ljudmi, kar je vsakodnevno prisotno v prodajnem procesu. Na vaše prodajne rezultate, delovno klimo in odnos do strank pa delujejo bodisi pozitivno ali pa destruktivno. Izbira je vaša.

Z analizo prodajnega tima na podlagi specializiranih vprašalnikov se izdela vaša timska slika (vedenjski osebnostni profili). S svetovanjem in specializirano delavnico se uskladi vaš prodajni tim.

Ko posamezni zaposleni razume svoj vedenjski profil in profil svojih sodelavcev ne prelaga več odgovornosti na sodelavce. Komunikacija med zaposlenimi se izboljša. Kar pozitivno vpliva na prodajno in »customer care« naravnanost vašega prodajnega osebja.

Bolj bo vaš prodajni tim deloval usklajeno boljši bodo vaši prodajni rezultati. Naj vaša prodajna ekipa postane ekipa zavzetih in timskih igralcev.

Pokličite nas za več informacij

Želite več informacij o usklajevanju vašega prodajnega tima?