Izobraževanja

storitev-izobrazevanje

Ste mnenja, da se vrhunsko prodajno osebje ne rodi, ampak »naredi« s pomočjo prodajnih izobraževanj in prodajnih treningov? Želite vašim strankam zagotoviti odlično nakupno izkušnjo, da se bodo z veseljem vračale k vam? Kakšen je učinek na prodajne rezultate, ko vaše prodajno osebje začne prodajo dojemati in izvajati kot svetovanje in pomoč strankam? Zagotovjen.

Izhodišče za pripravo programa izobraževanja je predhodno izveden mystery shopping / skrivnostni nakup, ki pokaže vaše šibke in močne točke v stiku s stranko in prodaji.

Osnovni program izobraževanja

 • Trening prodajnih veščin vašega prodajnega osebja.
 • Prenos znanja o profesionalnem prodajno – svetovalnem postopku.
 • Razvoj »customer service« in »customer care« naravnanosti vašega prodajnega osebja.
 • Trening dodatne prodaje na nevsiljiv način.
 • Prenos znanja za prodajo izdelkov višjega cenovnega razreda.
 • Trening učinkovitega reševanja ugovorov strank.
 • Kako učinkovito argumentirati višjo ceno?
 • Kako uspešno zaključiti prodajo?

Program izobraževanja pripravimo po meri vaših potreb glede na KPI-je (ključne kazalnike uspešnosti), ki jih želite izboljšati pri vašem prodajnem osebju.

Praktično naravnana izobraževanja in prodajni treningi

 • Največ 40% teorije (prenos znanja za profesionalni prodajno – svetovalni postopek, ugotavljanje potreb strank s postavljanjem pravih vprašanj, nevsiljiva dodatna prodaja, zaključevanje prodaje…).
 • Minimalno 60% praktičnih vaj na vašem konkretnem primeru. Praktični del je sestavljen iz dela v parih, skupinah, interakcijskih iger (preigravanje vlog) in vaj za samorefleksijo.
 • Snemanje s kamero in analiza posnetkov po želji naročnika.
Povpraševanje

Želite več informacij? Pošljite povpraševanje za interno izobraževanje po vaši meri.

Komu so namenjena?

Izobraževanja so namenjena prodajnemu osebju (področje B2C in B2B) tako v maloprodaji, komercialistom, trgovskim potnikom, strežnemu osebju v stiku s strankami. Za vsako skupino prodajnega osebja se pripravi program izobraževanja po meri.

Individualni pristop

Vsako podjetje ima svoje posebnosti, zato je vsako izobraževanje prilagojeno pričakovanjem in potrebam posameznega naročnika. Na uvodnem sestanku ugotovimo vaše potrebe in na tej podlagi pripravimo program izobraževanja. Izhajamo tudi iz rezultatov storitve mystery shopping / skrivnostni nakup, ki najbolj merodajno pokaže dejansko stanje usposobljenosti vašega prodajnega osebja.

Prenos v prakso

Ključni cilj izobraževanja je, da prejmete uporabna znanja, ki jih lahko že naslednji dan uporabite v praksi. Zato vaše prodajno osebje na izobraževanju ne bo poslušalo suhoparne prodajne teorije, ampak bo že tekom izobraževanja uporabljalo prodajne pristope in tehnike.

Znanje preizkušeno v lastni 25-letni prodajni praksi

Vsebina izobraževanj je preizkušena v lastni prodajni praksi in izpopolnjena v 12 letih pri izvedbi izobraževanj za več kot 200 naročnikov.

Kako naprej po izvedenem izobraževanju?

Po izvedenem izobraževanju priporočamo trening na delovnem mestu in sukcesivno spremljanje stanja z storitvijo mystery shopping / skrivnostni nakup.

Redni trening na delovnem mestu v kombinaciji s permanetno izvedbo storitve mystery shopping, je najboljša izbira za ohranjanje doseženega nivoja znanja ter trajne prodajne, »customer service« in »customer care« naravnanosti vašega prodajnega osebja.