Natalia Ugren

Natalia Ugren
Predavateljica

O meni

Sem strokovnjakinja in trenerka za prodajno-komunikacijske veščine in motivacijo, specializirana za trening veščin prodajnega razgovora s stranko tako za B2B kot B2C področje, tako iz vidika nevsiljive dodatne prodaje kot zaključevanja prodaje.

Prodajno – motivacijske treninge in izobraževanja izvajam za prodajno osebje, tako za področje maloprodaje, komercialiste, trgovske potnike, prodajne svetovalce, strežno osebje v stiku s strankami. Za vsako skupino prodajnega osebja pripravim program izobraževanja po meri na podlagi predhodno izvedene storitve mystery shopping / skrivnostni nakup.

Prava kombinacija za izboljšanje prodaje – storitev mystery shopping z usposabljanjem prodajnega tima

Osebno se s prodajo ukvarjam že več kot 25 let. V 12 letih mi je izvedbo prodajnih treningov in treningov prodajnih veščin prodajnega osebja zaupalo že več kot 200 zadovoljnih podjetij.

Moje osebno poslanstvo je pomagati prodajnemu osebju, da se zaveda svoje vrednosti in pomembnosti za uspešno poslovanje podjetja ter svoje vloge v odnosu do strank. Odlično nakupno izkušnjo vaših strank »ustvari« ali »pokvari« predvsem prijazen in profesionalen stik prodajnega osebja s stranko. Ves trud, ki ga podjetje sicer vlaga v marketinške aktivnosti in promocijo, je brez tega praktično zaman.

Zato sem že leta 2004 kot prva v Sloveniji vzpostavila prvo specializirano agencijo izvedbo storitve mystery shopping / skrivnostni nakup.

Osebna zgodba za uspešno kariero

Prodajo poznam iz prve roke. S prodajo sem začela pred več kot 25 leti kot prodajalka knjig od vrat do vrat, kjer sem v 2 letih pridobila neprecenljive izkušnje za uspešno prodajo na terenu in jih uspešno prenesla na akvizitersko prodajo s predstavitvami in prodajo AMC posode na domu. Delala sem kot zavarovalni agent ter si pridobila 8 let izkušenj v oglasnem trženju. Vmes sem delala tudi v maloprodajni trgovini (tekstil) in kot pospeševalec prodaje pri medijski hiši. Večinoma sem bila dogovorjena za plačilo v obliki provizije, zato sem v lastni praksi preizkusila kako se samo-motivirati in kako motivirati prodajalce za dobre rezultate v prodaji, kar sedaj že 12 let uspešno prenašam udeležencem delavnic in prodajnih treningov.

vaša svetovalka, Natalia Ugren


Kontaktirajte me

Kako vam lahko pomagam?

Share